Hårborttagning med epilator

Tänkte att jag skulle ta och köpa en epilator men är inte helt säker på om jag vågar göra det eller inte. Tänkte först att det kommer göra fruktansvärt ont och att jag aldrig kommer att kunna göra det själv. Men sen hade jag så många som tipsade mig om det och så läste jag på om fördelarna och känner att jag nog borde testa på det som hårborttagningsmetod istället för rakning. Rakning går fort men det går lika fort för håret att växa ut igen. Och det är så irriterande att håret är tillbaka på mindre än en dag, oftast inom några timmar och ärligt talat är inte det lite onödigt. Måste det verkligen växa så fruktansvärt fort!

Såg på salongen här runt hörnet hemma, Mecka Hud, Kropp & Själ, att de erbjuder behandlingar för hårborttagning med epilator. Så tänker att jag kanske skulle kunna gå dit och få hjälp med det första gången. Både för att se hur de gör och för att känna efter exakt hur ont det gör så att jag vet om det är värt att köpa en eller inte. För gör det alldeles för ont så tror jag faktiskt att jag struntar i det och fortsätter raka istället. Ärligt talat, det finns gränser för vad man klarar av och vad som är värt det och inte.

Sen är det klart att om hårborttagning med epilator på Mecka Hud, Kropp & Själ eller hemma gör att håret håller sig borta i flera veckor så blir det värt det. Men om det är tillbaka inom några få dagar då också, nej då struntar jag i det.