Hudtyper, hudvård och ansiktsbehandlingar

Det stämmer faktiskt inte att dyra produkter är bättre än billiga, kanske med vissa saker, men inte med de flesta. Många gånger betalar man för märket snarare än för kvaliteten för produkten. Ibland kan det till och med vara så att dyra produkter är sämre. För att få bästa möjliga hudvård i en rutin som passar för just din hud.

Själv gjorde jag så att jag bokade tid på F&B Kosmetik Klinik i Haninge för att göra en ansiktsbehandling. Så jag kom dit och gjorde den, vilket faktiskt var väldigt skönt och bra också, för att sedan få råd kring vilka hudvårdsprodukter som skulle passa bäst för mig sen. Har tänkt att jag har blandhy men tydligen har jag torr hy och använde inte alls tillräckligt fuktighetsgivande produkter så när jag var på ansiktsbehandlingen och nu använder de produkter jag köpte efter att ha fått tips från F&B Kosmetik Klinik så är min hy så mycket bättre. Innan hade jag lite finnar och orenheter som dök upp då och då men inte nu längre. Nu håller sig faktiskt huden i schakt och det känns så otroligt skönt.

Vet att det finns de som har övergripande tips på produkter men som sagt finns det olika ingredienser i alla ansiktsprodukter och de fungerar därför bra för olika personer. Kanske har du torr hy men väldigt känslig hy och ska därför ha en vattenbaserad fuktighetskräm snarare än oljebaserad för att inte tynga ner huden med onödigt feta produkter.