Shopping som terapiform

Överdriver shoppande och handlande kan bero på en inre oro. En känsla av att någonting fattas och att man måste fortsätta shoppa för att kunna uppfylla det tomrummet. Dock blir det sällan bättre av det. Det känns bättre för stunden men det försvinner snabbt och behöver ersättas med något annat istället. Därför är det bättre att ta tag i det verkliga problemet och det som finns inom dig. Det kan du bland annat göra genom reikihealing. Reikihealing är oerhört effektiva healingsbehandlingar som påverkar energierna i din kropp. De kan hjälpa dig till avslappning och bättre hälsa. Ett inre lugn som får dig att må bra och som gör att du förlorar behovet av att hela tiden handla eller shoppa för att fylla igen tomrummet inom dig.

Vill du ta del av reikihealing här i Västerås rekommenderar jag Mediala Ting. Det är en av de får verksamheterna jag själv har koll på som sysslar med healing. Innan jag själv testade det så trodde jag faktiskt inte att det fungerade och att även om det skulle fungera aldrig att det skulle vara så effektivt som det nu faktiskt är. Men efter att ha gått på reikihealing på Mediala Ting i Västerås så kan jag ärligt säga att det verkligen fungerar och att det faktiskt fungerar riktigt bra.

Vet inte om behandlingarna är lika effektiva för alla. Tror det beror lite på behoven man har, inte bara för shoppingen, utan de energier man har. Hur mycket reikihealing som krävs för att påverka energierna till harmoni och ett inre lugn.