Catering för fest och bröllop

Det är lite kul att gå och kolla och handla i mataffärer, ibland. Är det mycket folk så är det inte direkt så kul och inte om man ska handla väldigt mycket heller. Ska man bara ha lite grann eller vanlig veckohandling. Jag tycker att det är jobbigt när man ska hålla i en fest och ska laga massa olika rätter. När det är de som vill ha kött, de som i princip bara äter fisk, de som ska ha vegetariskt och de som ska ha veganskt. Och jag som aldrig lagar veganskt har ingen aning om vad jag ska hitta på att laga då.

De senaste gångerna nu när vi har haft större fester så har vi faktiskt strunta i att handlar helt och hållet. Från Restaurang Skålhamra Gård i Lidingö har vi beställt catering istället och det har funkat otroligt bra och det har varit väldigt gott också. Sen har de egentligen framförallt färdiga cateringbrickor men vi som har så många olika åsikter och allergier och allt brukar få specialbeställa från dem. Det är det som är så skönt med Restaurang Skålhamra Gård i Lidingö att de inte har några problem med specialbeställningar. Eller ingenting de säger i alla fall. De frågar vilka sorter och rätter vi vill ha på cateringen och så väljer vi det. Brukar bli väldigt bra.

En av mina kusiner tog även de och köpte och beställde catering från Restaurang Skålhamra Gård till sitt bröllop. Till bröllopsfesten. De gifte sig borgerligt och ville ha ett mindre firande efteråt med närmaste familjemedlemmarna och släktingarna och för att göra det så lätt som möjligt tog de catering.